Tarjoiluohjeet Hokkaido-Lyon-Bombay

Hokkaido: Miso-marinoitua lohta, seesamilla maustettua pinaattia ja inkivääriä (Sisältää: K, SP, SS)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääri erikseen  kylmänä.

Lyon: Lyonin kanaa, rosmariinivoissa paahdettua perunaa ja porkkanaa (G, L)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä

Mumbai: Grillattua munakoisoa Navratan-korma-kastikkeessa, sekä tomaatti-yrttikvinoaa (G, M, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja tomaatti-yrttikvinoan erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *