Tarjoiluohjeet Hokkaido-Lyon-Koh Samui

Hokkaido: Miso-marinoitua lohta, seesamilla maustettua pinaattia ja inkivääriä (Sisältää: K, SP, SS)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääri erikseen  kylmänä.

Lyon: Lyonin kanaa, rosmariinivoissa paahdettua perunaa ja porkkanaa (G, L)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä

Koh Samui: Samettinen thai red curry-porkkanakeitto kookoksella (Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *