Tarjoiluohjeet Honolulu-Kreeta-Malaga

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Honolulu-Kreeta-Malaga

Ateria 1 – Honolulu: Poke bowl – Mirinillä maustettua sushiriisiä, avokadoa, seesampikkelöityä kurkkua, wakame-porkkanasalaattia, ponzu marinoitua lohta ja inkivääriä-kevätsipuliakastiketta (K, SS, M, L, )

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusiko kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 2 – Kreeta: Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttusalaatti (M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-minttusalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Malaga:  Pollo con Pimentos Rojos – Kikherneiden ja paprikan kanssa paistettua kanaa ja aiolia (G, S, KM)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla KREETA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla KREETA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 10.8.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

One thought on “Tarjoiluohjeet Honolulu-Kreeta-Malaga

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *