Tarjoiluohjeet Honolulu-Kreeta-Málaga

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Honolulu-Kreeta-Málaga

Ateria 1 – Honolulu: Poke bowl – Mirinillä maustettua sushiriisiä, avokadoa, seesampikkelöityä kurkkua, wakame-porkkanasalaattia, ponzu marinoitua lohta ja inkivääriä-kevätsipuliakastiketta (K, SS, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusiko kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 2 – Kreeta: Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttusalaatti (M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-minttusalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Málaga: Pollo con Pimentos Rojos – Kikherneiden ja paprikan kanssa paistettua kanaa ja aiolia (G, S, KM, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *