Tarjoiluohjeet Honolulu-Toscana-Ankara

Honolulu: Poke bowl – Mirinillä maustettua sushiriisiä, avokadoa, seesampikkelöityä kurkkua, wakame-porkkanasalaattia, ponzu marinoitua lohta ja inkivääriä-kevätsipuliakastiketta (K, SS, SP, M, L)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusiko kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Toscana: Gnocchi-metsäsienipaistos, lehtikaalia, Parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L, P)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– Jos lämmität annoksen uunissa suosittelen lisäämään uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.

Ankara: Adana Kebab, grillattuja kasviksia, rapeita pitaleipä kuutioita ja hapankermaa (Sisältää: M, G)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kermaviili erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *