Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Hua Hin-Uppsala-Marrakech
Ateria 1 – Hua Hin: Thaimaalaista Cashew kanaa – Wokissa paistettua kanaa, kasviksia, paahdettuja cashewpähkinöitä tarjoiltuna basmatiriisin kanssa (G, M, P)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Uppsala: Lihapullia kermakastikkeessa, perunamuusia, rakuuna-porkkanoita, mummon kurkkuja ja puolukkasurvosta (L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen, että lämmität lihapullat, porkkanat ja muusin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile mummon kurkut ja puolukkasurvos kylmänä.
Ateria 3 – Marrakech: Appelsiinillä maustettua porkkanakeittoa ja mausteisia kih-herneitä (G, M, Ve)
Lämmitysohje