Tarjoiluohjeet Hua Hin-Uppsala-Marrakech

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Hua Hin-Uppsala-Marrakech

Ateria 1 – Hua Hin: Thaimaalaista Cashew kanaa – Wokissa paistettua kanaa, kasviksia, paahdettuja cashewpähkinöitä tarjoiltuna basmatiriisin kanssa (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Uppsala: Lihapullia kermakastikkeessa, perunamuusia, rakuuna-porkkanoita, mummon kurkkuja ja puolukkasurvosta (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen, että lämmität lihapullat, porkkanat ja muusin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile mummon kurkut ja puolukkasurvos kylmänä.

Ateria 3 – Marrakech: Appelsiinillä maustettua porkkanakeittoa ja mausteisia kih-herneitä (G, M, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Ripottele mausteiset kih-herneet lämmitetyn keiton päälle juuri ennen tarjoilua.

VARAA SEURAAVA MATKA >>