Tarjoiluohjeet Inari-Hongkong-Manila

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Inari-Hongkong-Manila

Ateria 1 – Inari: Riistakäristystä, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkasurvosta (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkut ja puolukkasurvos kylmänä.

Ateria 2 – Hongkong: Wokissa paistettuja nuudeleita, maapähkinöitä ja sesongin kasviksia (M, P, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Manila: Adobopata – Valkosipuli-soijapossua, basmatiriisiä ja seesampikkelöityä kurkkua (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile seesampikkelöidyt kurkut erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>