Tarjoiluohjeet Inari-Tel Aviv-Goa

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Inari-Tel Aviv-Goa

Ateria 1 – Inari: Riistakäristystä, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkasurvosta (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkut ja puolukkasurvos kylmänä.

Ateria 2 – Tel Aviv: Zataar maustettua kanaa, pähkinäinen helmicouscous-kasvissalaatti ja sitrusjogurttia (L, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile sitrusjugurttikastike kylmänä.

Ateria 3 – Goa: Mausteista bataatti-garam masala keittoa ja kasviksilla täytetyt samosat (M, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää keiton myös liedellä keskilämmöllä sopivankokoisessa kattilassa ja samosat uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla INARI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla INARI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 17.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *