Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Inari-Tel Aviv-Goa
Ateria 1 – Inari: Riistakäristystä, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkasurvosta (G, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile kurkut ja puolukkasurvos kylmänä.
Ateria 2 – Tel Aviv: Zataar maustettua kanaa, pähkinäinen helmicouscous-kasvissalaatti ja sitrusjogurttia (L, P)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile sitrusjugurttikastike kylmänä.
Ateria 3 – Goa: Mausteista bataatti-garam masala keittoa ja kasviksilla täytetyt samosat (M, Ve)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää keiton myös liedellä keskilämmöllä sopivankokoisessa kattilassa ja samosat uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla INARI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla INARI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 17.5.2020 saakka.