Tarjoiluohjeet Jaipur-Valencia-Ateena

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Jaipur-Valencia-Shiraz

Ateria 1 – Jaipur: Butter Chicken – Kukkakaali “riisiä” ja kurkkuraitaa (M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja kukkakaali ”riisin” erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkkuraita erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Valencia: Paella Valenciana – Espanjainen riisi-äyriäispata, aiolia ja tomaatti-sipulisalaattia (K, Ä, Si, KM, S, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja tomaatti-sipulisalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Ateena: Fasolada – Perinteinen Kreikkalainen papu-tomaattikeitto, paahdettua hapanjuurileipää ja fetadippiä (G, M, L, Se, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Voit paahtaa leivän kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.

Tarjoile fetadippi erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *