Tarjoiluohjeet Jaipur-Valencia-Catania

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Jaipur-Valencia-Shiraz

Ateria 1 – Jaipur: Butter Chicken – Kukkakaali “riisiä” ja kurkkuraitaa (M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja kukkakaaliriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Valencia: Paella Valenciana – Espanjainen riisi-äyriäispata, aiolia ja tomaatti-sipulisalaattia (K, Ä, Si, KM, S, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja tomaatti-sipulisalaatti erikseen kylmänä.

Catania: Paistettua polentaa ja sisilialaista Caponata-pataa (M, KM, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *