Tarjoiluohjeet Jaipur-Valencia-Milano

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Jaipur-Valencia-Milano

Ateria 1 – Jaipur: Butter Chicken – Riisiä ja paahdettua kukkakaalia jugurttikastikkeessa (M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kukkakaalit erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Valencia: Paella Valenciana – Espanjainen riisi-äyriäispata, aiolia ja tomaatti-sipulisalaattia (K, Ä, Si, KM, S, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile aioli ja tomaatti-sipulisalaatti erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Milano: Kasvis Minestrone – Pestolla maustettu tuorejuusto ja foccacia krutongit (G, M, L, P, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi tuorejuusto ja ripottele foccacia krutongit lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. 

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla MILANO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla MILANO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 31.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>