Tarjoiluohjeet juhannuksen Makumatka

Paahdettua lohta, oliiviöljyssä kypsennettyä kevätporkkanaa ja fenkolia sekä hummerikastiketta (Sisältää: K, M, Ä, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Possu-munakoisocurry ja korianteririisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja korianteririisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Kana–Caesar salaatti (G, L, K) (Krutongit on pakattu erikseen, annoksen voi nauttia myös gluteenittomana)

Lämmitysohje

Voit nauttia annoksen sellaisenaan tai lämmittää kanan nopeasti paistinpannulla. Sekoita krutongit ja kastike salaatin kanssa rasiassa tai kulhossa ja nostele kana salaatin päälle. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Paistettua lohta, hummerikastiketta ja purjo-savoijinkaalifondue (sisältää K, Ä, M, Su)

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla tai keskilämmöllä uunissa. 

Kreikkalainen kasvis-Moussaka ja raikas kurkku-minttusalaatti (M, L, V)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kurkku-minttusalaatti erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *