Tarjoiluohjeet Kairo-Pattaya-Shiraz

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kairo-Pattaya-Shiraz

Ateria 1 – Kairo: Dukkahpaahdettua lohta, sumacciperunoita ja varhaiskaalia sekä inkivääridressing (G, M, P, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile inkivääridressing kylmänä.

Ateria 2 – Pattaya: Possu-munakoisocurry ja korianteririisiä (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja korianteririisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Shiraz: Kofte Sabzi –Kasvispullat aromaattisessa tomaattikastikkeessa, tillillä ja herneillä rikastettua sahramiriisiä ja tahinijugurttia (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvispullat paistinpannussa ja sahramiriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tahinijugurtti erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla KAIRO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla KAIRO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 16.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>