Tarjoiluohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Goa

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Goa

Ateria 1 – Kapkaupunki: Grillattua kanaa piri-piri kastikkeella, coleslaw, mausteisia lohkoperunoita (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile coleslaw erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Mumbai: Grillattua munakoisoa Navratan-korma-kastikkeessa, sekä tomaatti-yrttikvinoaa (G, M, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja tomaatti-yrttikvinoan erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Goa: Kala-linssisalaatti – Garam masala-paahdettua lohta, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (G, L, K)

Lämmitysohje

Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää kalan joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *