Tarjoiluohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Lyon

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Lyon

Ateria 1 – Kapkaupunki: Grillattua kanaa piri-piri kastikkeella, coleslaw, mausteisia lohkoperunoita (KM, S, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile coleslaw erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Mumbai: Grillattua munakoisoa Navratan-korma-kastikkeessa ja tomaatti-yrttikvinoaa (P, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja tomaatti-yrttikvinoan erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Lyon: Punaviinissä haudutettuja härän poskia ja paistettuja perunoita

Lämmitysohje

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan kattilassa ja perunat erillisellä pannulla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *