Tarjoiluohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Meksiko

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Meksiko

Ateria 1 – Kapkaupunki: Grillattua kanaa piri-piri kastikkeella, coleslaw, mausteisia lohkoperunoita (KM, S, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile coleslaw erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Mumbai: Grillattua munakoisoa Navratan-korma-kastikkeessa ja tomaatti-yrttikvinoaa (P, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja tomaatti-yrttikvinoan erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Meksiko:  Mureaa härkää maapähkinä-mole-kastikkeessa, maissi-bataattisalaattia ja maustettua riisiä (Mp)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile maissi-bataattisalaatti erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>