Tarjoiluohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Meksiko

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kapkaupunki-Mumbai-Meksiko

Ateria 1 – Kapkaupunki: Kapkaupunki: Grillattua kanaa piri piri -kastikkeella, coleslawta ja mausteisia lohkoperunoita (KM, S, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile coleslaw erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Mumbai: Grillattua munakoisoa Navratan Korma -kastikkeessa ja tomaatti-yrttikvinoaa (M, L, P, V) 

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja tomaatti-yrttikvinoan erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Meksiko: Mureaa härkää maapähkinä-mole-kastikkeessa, maissi-bataattisalaattia ja mausteista riisiä (Mp)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität härkäpadan paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile maissi-bataatti salaatti erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla MUMBAI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla MUMBAI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 29.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>