Tarjoiluohjeet Kioto-Gaffney-Hua Hin

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kioto-Gaffney-Hua Hin

Ateria 1 – Kioto: Soija-seesampaahdettua merilohta, lämmin nuudeli-kasvissalaatti ja gomadressing (M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile gomakastike kylmänä.

Ateria 2 – Gaffney: Hitaasti kypsennettyä possunrintaa persikka-bourbonkastikkeessa, pikkelöityjä kasviksia ja paistettuja uusia perunoita (M, G)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile pikkelöidyt kasvikset erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Hua Hin: Thaimaalaista Cashew kanaa – Wokissa paistettua kanaa, kasviksia ja paahdettuja cashewpähkinöitä tarjoiltuna basmatiriisin kanssa (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla KIOTO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla KIOTO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 4.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>