Tarjoiluohjeet Kioto-Gaffney-Monaco

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kioto-Gaffney-Monaco

Ateria 1 – Kioto: Soija-seesampaahdettua merilohta, lämmin nuudeli-kasvissalaatti ja gomadressing (M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile gomakastike kylmänä.

Ateria 2 – Gaffney:  Hitaasti kypsennettyä possunrintaa persikka-bourbonkastikkeessa, pikkelöityjä kasviksia ja paistettuja uusia perunoita (M, G)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile pikkelöidyt kasvikset erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Monaco: Parsasalaattia, kananmunaa, perunaa, parmesaania ja tryffeliöljy-majoneesi (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusiko kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla MONACO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla MONACO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 25.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *