Tarjoiluohjeet Kioto-Hua Hin-Palermo

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kioto-Hua Hin-Palermo

Ateria 1 – Kioto: Soija-seesampaahdettua merilohta, lämmin nuudeli-kasvissalaatti ja gomadressing (K, SP, SS, G, KM)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile gomakastike kylmänä.

Ateria 2 – Hua Hin: Thaimaalaista Cashew kanaa – Wokissa paistettua kanaa, kasviksia ja paahdettuja cashewpähkinöitä tarjoiltuna basmatiriisin kanssa (P, SP, Ä, G)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Palermo: Melanzane – Klassinen munakoiso-tomaatti-mozzarella paistos. Kik-herne salaatti (M, L, KM, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kik-hernesalaatti erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>