Tarjoiluohjeet Kööpenhamina-Bangkok-Monaco

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Bangkok-Monaco

Ateria 1 – Kööpenhamina: Tilli-smetana uunilohta, paahdettua varhaisperunaa ja vihreää parsaa (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Bangkok: Karamellipossua, basmatiriisiä ja thai-coleslawta (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Thai-coleslaw kylmänä.

Ateria 3 – Monaco: Parsasalaattia, kananmunaa, perunaa, parmesaania ja tryffeliöljy-majoneesi (G, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusiko kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *