Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Bangkok-Monaco
Ateria 1 – Kööpenhamina: Tilli-smetana uunilohta, paahdettua varhaisperunaa ja vihreää parsaa (G, L, K)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Bangkok: Karamellipossua, basmatiriisiä ja thai-coleslawta (G, M)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Thai-coleslaw kylmänä.
Ateria 3 – Monaco: Parsasalaattia, kananmunaa, perunaa, parmesaania ja tryffeliöljy-majoneesi (G, L, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusiko kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.