Tarjoiluohjeet Kööpenhamina-Istanbul-Algiers

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Istanbul-Algiers

Ateria 1 – Kööpenhamina: Tanskalainen rapusalaatti kananmunalla, sitruunaperunoilla ja tillikermaviilikastikkeella (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 2 – Istanbul: Turkkilainen kasvislautanen – Falafel-pyöryköitä, Imam bayildi eli pyörtynyt imaami, kukkakaali-taboulleh, baba ganoush, porkkanahummusta ja korianteri Labneh (G, L, V)

Lämmitysohje

Lämmitä falafel pyörykät ja täytetty munakoiso erikseen mikrossa tai uunissa keskilämmöllä – tarjoile aterian muut osat kylmänä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Algiers: Harissalla maustettua lammaspullapataa, kesäkurpitsalla ja yrteillä höystettyä bulguria ja korianteri-minttujogurttia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lammaspullapadan paistinpannussa ja bulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla KÖPIS-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla KÖPIS-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 14.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>