Tarjoiluohjeet Kööpenhamina-Oaxaca-Phuket

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Oaxaca-Phuket

Ateria 1 – Kööpenhamina: Tanskalainen rapusalaatti kananmunalla, sitruunaperunoilla ja tillikermaviilikastikkeella (Ä, KM, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 2 – Oaxaca: Pollo con Mole – Mexicolaisessa Mole-kastikkeessa kypsennettyä kanankoipea ja tomaattiriisiä (G, Mp, Su, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Phuket: Vegaaninen Pad Thai – Thaimaalaiset paistetut nuudelit tamarindi kastikkeessa, paistettua tofua, maapähkinöitä, bok choyta ja limeä (SP, Mp, SS, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile limelohko erikseen kylmänä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *