Tarjoiluohjeet Kööpenhamina-Oaxaca-Rooma

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Oaxaca-Rooma

Ateria 1 – Kööpenhamina: Tanskalainen rapusalaatti kananmunalla, sitruunaperunoilla ja tillikermaviilikastikkeella (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Ateria 2 – Oaxaca: Pollo con Mole – Mexicolaisessa Mole-kastikkeessa kypsennettyä kanankoipea ja tomaattiriisiä (G, L, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Rooma: Ricotta juustolla ja pinaatilla täytettyjä tortelliineja, aurinkokuivattuja tomaatteja, parsaa, rucolaa ja parmesan juustoa (V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla ROOMA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla ROOMA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 3.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *