Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kööpenhamina-Oaxaca-Rooma
Ateria 1 – Kööpenhamina: Tanskalainen rapusalaatti kananmunalla, sitruunaperunoilla ja tillikermaviilikastikkeella (G, L, K)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen nautit kylmänä suoraan jääkaapista – lusikoi kastike annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.
Ateria 2 – Oaxaca: Pollo con Mole – Mexicolaisessa Mole-kastikkeessa kypsennettyä kanankoipea ja tomaattiriisiä (G, L, P)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – Rooma: Ricotta juustolla ja pinaatilla täytettyjä tortelliineja, aurinkokuivattuja tomaatteja, parsaa, rucolaa ja parmesan juustoa (V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla ROOMA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla ROOMA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 3.7.2020 saakka.