Tarjoiluohjeet Kos-Hongkong-Sapporo

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kos-Hongkong-Sapporo

Ateria 1 – Kos: Possu Souvlaki – Vartaalla grillattua marinoitua possua, tzatzikia ja sitruunariisiä (M, L, Po)

Lämmitysohje

Parhaiten lämmität annoksen mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lihapalat ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tzatziki erikseen kylmänä

Ateria 2 – Hongkong: Wokissa paistettuja nuudeleita, maapähkinöitä ja sesongin kasviksia (G, KM, Mp, SP, SS, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Sapporo: Grillattua miso-lohta, bataattimuusia, maapähkinä-valkosipuli dippi (K, SP, M, L, Mp)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität lohen ja bataattimuusin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile maapähkinä-valkosipuli dippi erikseen kylmänä

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *