Tarjoiluohjeet Kyoto-Naantali-München

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Kyoto-Naantali-München

Ateria 1 – Kyoto: Misoglaseerattua munakoisoa, lämmintä kvinoa-linssisalaattia ja ponzudressing (G, M, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität munakoison paistinpannussa ja kvinoa-salaatin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile ponzudressing erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Naantali: Saariston kermainen lohikeitto ja saaristolaisleipää (L, K, Annoksen voi nauttia myös gluteiinittomana, leipä on pakattu erikseen.)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – München: Bratwurst tuoremakkarat tummassa olut-sipulikastikkeessa, paistettuja perunoita (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa tai paistinpannussa keskilämmöllä. Jos lämmität annoksen liedellä suosittelemme, että lämmität makkarat ja perunat erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla NAANTALI-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla NAANTALI-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 15.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>