Tarjoiluohjeet Lontoo-San Sebastián-Fès

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Lontoo-San SebastiánFès

Ateria 1 – Lontoo: Ankkaa tamarind-currykastikkeessa, grillattua munakoisoa, riisiä ja kookos-kurkuma-basilikakastiketta (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä, tällöin suosittlemme lämmittämään ankka curryn ja riisin erillisissä pannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kookos-kurkuma-basilikakastike erikseen kylmänä.

Ateria 2 – San Sebastián:  Lohta baskimaan tapaan – ilmakuivatun kinkun sisällä paahdettua lohta, paprika-tomaatti-sitruuna paistosta ja uusia perunoita (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Fès: Marokkolainen kasvis-linssipata, tomaatti-yrttibulguria ja korianterijogurttia (V, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvis-linssipadan paistinpannussa ja tomaatti-yrttibulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile korianterijogurtti erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla LONTOO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla LONTOO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 18.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>