Tarjoiluohjeet Lontoo-San Sebastián-Fès

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Lontoo-San Sebastián-Fès

Ateria 1 – Lontoo: Ankkaa tamarind-currykastikkeessa, grillattua munakoisoa, riisiä ja kookos-kurkuma-basilika kastiketta (SP)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä, tällöin suosittlemme lämmittämään ankka curryn ja riisin erillisissä pannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike erikseen kylmänä.

Ateria 2 – San Sebastián:  Kalaa baskimaan tapaan – ilmakuivatun kinkun sisällä paahdettua kummeliturskaa, paprika-tomaatti-sitruuna paistosta ja paistettuja perunoita (K, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Fès:  Marokkolainen kasvis-linssipata, tomaatti-yrttibulguria ja korianterijogurttia (G, M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvis-linssipadan paistinpannussa ja tomaatti-yrttibulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile korianterijogurtti erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla LONTOO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla LONTOO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 8.8.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>