Tarjoiluohjeet Lyon-Ateena-Beirut

1. Lyon: Lyonin kanaa, rosmariinivoissa paahdettua perunaa ja porkkanaa (M, Su)

Lämmitysohje: Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

2. Ateena: Stifado – kreikkalainen naudanlihapata, kokojyvävehnää, marinoitua paprikaa ja tsatsikia (Sisältää: G, M, L, Su)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja vehnän erillisillä pannuilla ja lisäät pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä, jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tsatsiki kylmänä.

3. Beirut: Maghmour- Lebanonilainen munakoiso-Kik herne pata ja vermiselli riisi (Sisältää: P)

Lämmitysohjeet Voit nauttia annoksen sellaisenaan kylmänä, tai lämmittää falafel pullat erikseen, mikrossa, uunissa tai paistinpannulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *