Tarjoiluohjeet Lyon-Goa-Havaiji

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Lyon-Goa-Havaiji

Ateria 1 – Lyon: Lyonin kanaa, rosmariinivoissa paahdettua perunaa ja porkkanaa (M, L, Su)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Goa: Kala-linssisalaatti – Garam masala-paahdettua lohta, punaisia linssejä, mangoa, mausteista paahdettua kukka- ja parsakaalia, lime-jogurttia (K, M, L)

Lämmitysohje

Tämän annoksen voit tarjoilla joko kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi voit lämmittää lohen joko pannulla tai mikrossa keskilämmöllä. Lusikoi kylmä jugurttikastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Havaiji: Kalua possu ja papuriisi (SP, Po)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität possun paistinpannussa ja papuriisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>