Tarjoiluohjeet Lyon-Marrakech-Izmir

Lyon: Grillattua possun kyljystä, omenaa, rosmariinia, paahdettua punasipulia ja inkiväärillä maustettua kastiketta (Sisältää: Po, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Marrakech: Tagine Samak – Marokkolaista tomaatilla, fenkolilla ja oliiveilla höystettyä kalapataa ja couscousta (G, K)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kalapadan ja couscousin erillisillä paistinpannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Izmir: Murennettua vuohenjuustoa, yrttipaahdettua kukkakaalia, kikherneitä, paahdettua paprikaa ja Medjool taateli salsaa

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.