Tarjoiluohjeet Lyon-Pattaya-San Francisco

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Lyon-Pattaya-San Francisco

Ateria 1 – Lyon: Burgundin pata – Punaviinissä pekonin, sienten ja sipulin kanssa haudutettua härän rintaa sekä perunamuusia (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität padan ja muusin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 2 – Pattaya: Kanaa sataykastikkeessa, currypaahdettua kukkakaalia ja basmatiriisiä (G, M, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kanan ja kukkakaalin paistinpannuilla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – San Francisco: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (G, L)

Lämmitysohje

Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *