Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Lyon-Pattaya-San Francisco
Ateria 1 – Lyon: Burgundin pata – Punaviinissä pekonin, sienten ja sipulin kanssa haudutettua härän rintaa sekä perunamuusia (G, L)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität padan ja muusin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 2 – Pattaya: Kanaa sataykastikkeessa, currypaahdettua kukkakaalia ja basmatiriisiä (G, M, P)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kanan ja kukkakaalin paistinpannuilla ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – San Francisco: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (G, L)
Lämmitysohje
Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla.