Tarjoiluohjeet Málaga-Ateena-Milano

Málaga: Yön yli haudutettua chorizo-kasvispataa, paahdettuja perunoita ”Patatas bravas”  ja paprika-aiolia (KM, S)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile paprika-aioli erikseen kylmänä.

Ateena: Orzo -pastakulho tzatzikilla, fetalla ja oreganokanalla (G, M)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä. Tarjoile Tzatziki erikseen  kylmänä

Milano: Ricotta- ja kesäkurpitsatäytteiset cannellonit (L, M, Km)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *