Tarjoiluohjeet Málaga-Goa-Toscana

Málaga: Yön yli haudutettua chorizo-kasvispataa, paahdettuja perunoita ”Patatas bravas” – ja paprika-aiolia (Sisältää: KM, S)

1. Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile paprika-aioli erikseen kylmänä.

2. Goa: Paistettua kalaa goalaisessa kookoscurryssa, lime pikkelssiä ja ”kukkakaaliriisiä” (Sisältää: K, S)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

3. Toscana: Gnocchi-sienipaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (Sisältää: G, M, KM, S)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa– Jos lämmität annoksen uunissa suosittelen lisäämään uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä. Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.

One thought on “Tarjoiluohjeet Málaga-Goa-Toscana

Comments are closed.