Tarjoiluohjeet Malaga-Rodos-Beirut

Malaga: Pollo con Pimentos Rojos – Kikherneiden ja paprikan kanssa paistettua kanaa ja aiolia (Sisältää: S, KM, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä. Tarjoile aioli kylmänä.

Rodos: Orzo -pastakulho tzatzikilla, fetalla ja oreganokanalla (G, M)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Tzatziki erikseen  kylmänä.

Beirut: Maghmour- Lebanonilainen munakoiso-kikhernepata ja vermiselli riisi (Sisältää: P)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.

Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *