Tarjoiluohjeet Melbourne-Ankara-Bangkok

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Melbourne-Ankara-Bangkok

Ateria 1 – Melbourne: Lohi-bataattipihvit, mintun kanssa muhennettuja herneitä ja tartar kastiketta (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tartarkastike kylmänä.

Ateria 2 – Ankara: Iskender kebab – Härkäkebabia tomaattikastikkeessa, pitaleipäkuutioita, punakaalijugurttia, pikkelöityä sipulia ja fetaa (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös uunissa keskilämmöllä sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile punakaalijugurtti, pikkelöity sipuli ja feta kylmänä.

Ateria 3 – Bangkok: Massaman curry – Perunaa, maapähkinää, sokeriherneitä, kikherneitä, porkkanaa ja basmatiriisiä (G, M, VE, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla ANKARA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla ANKARA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 18.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

1 thoughts on “Tarjoiluohjeet Melbourne-Ankara-Bangkok

  1. Sirpa saarela says:

    Melbourne – ankara – Bangkok. Nyt osu ja upposi. Kebab ja lohi sekä massan curry on jumalaisen hyviä. Vau.

Comments are closed.