Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Melbourne-Sardinia-San José
Ateria 1 – Melbourne: Kala-bataattipihvit, mintun kanssa muhennettuja herneitä ja tartarkastiketta (K, KM, S)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile tartarkastike kylmänä.
Ateria 2 – Sardinia: Kanitäytteisiä ravioleja kermaisessa salvia Peccorino juustokastikkeessa. (G, KM, M, L, P)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Ateria 3 – San José: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (KM, S)
Lämmitysohje
Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.