Tarjoiluohjeet Melbourne-Sardinia-San José

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Melbourne-Sardinia-San José

Ateria 1 – Melbourne: Kala-bataattipihvit, mintun kanssa muhennettuja herneitä ja tartarkastiketta (K, KM, S)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tartarkastike kylmänä.

Ateria 2 – Sardinia: Kanitäytteisiä ravioleja kermaisessa salvia Peccorino juustokastikkeessa. (G, KM, M, L, P)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – San José: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (KM, S) 

Lämmitysohje

Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>