Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Melbourne-Toscana-San José
Ateria 1 – Melbourne: Lohi-bataattipihvit, mintun kanssa muhennettuja herneitä ja tartarkastiketta (G, L, K)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile tartarkastike kylmänä.
Ateria 2 – Toscana: Gnocchi-parsapaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L, P, V)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.
Ateria 3 – San José: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (G, L)
Lämmitysohje
Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla TOSCANA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla TOSCANA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 26.7.2020 saakka.