Tarjoiluohjeet Melbourne-Toscana-San José

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Melbourne-Toscana-San José

Ateria 1 – Melbourne: Lohi-bataattipihvit, mintun kanssa muhennettuja herneitä ja tartarkastiketta (G, L, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa tai lohipihvit uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tartarkastike kylmänä.

Ateria 2 – Toscana: Gnocchi-parsapaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (L, P, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.

Ateria 3 – San José: Mausteista kana salaattia mangolla, maissilla, kvinoalla ja mangomajoneesilla (G, L)

Lämmitysohje

Voit nauttia aterian kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää kana erikseen pannulla tai mikrossa keskilämmöllä – tarjoile mangomajoneesi salaatin rinnalla.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla TOSCANA-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla TOSCANA-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 5.7.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>