Tarjoiluohjeet Milano-Goa-Fes

Milano: Osso Bucco – Tomaattikastikkeessa haudutettua vasikan potkaa ja polentaa (Se, M, KM, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Goa: Paistettua kalaa goalaisessa kookoscurryssa, lime pikkelssiä ja ”kukkakaaliriisiä” (Sisältää: K, S)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä erillisissä paistinpannuissa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Fès: Marokkolainen kasvis-linssipata, tomaatti-yrttibulguria ja korianterijogurttia (Sisältää: M, L, V)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität kasvis-linssipadan paistinpannussa ja tomaatti-yrttibulgurin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile korianterijogurtti erikseen kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *