Tarjoiluohjeet Milano-Karibia-Rooma

Milano: Karitsan paistia tummassa timjamikastikkeessa, sahramirisottoa ja tomaatti-mozzarellasalaattia (Sisältää: M, L, Su)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität lihapadan ja risoton erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tomaatti-mozzarellasalaatti kylmänä.

Karibia: Karibialaista rantakanaa – Mausteista grillattua kanaa, papuriisiä papaya salaattia ja friteerattua plantaania (Sisältää: SP)

Lämmitysohjee Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä– tässä tapauksessa suosittelen että lämmität kanan ja riisin erillisillä pannuilla ja lisää pannuun tai uunivuokaan tilkan vettä jotta annos ei kuivu. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile papaya salaatti kylmänä

Rooma: Talvinen mozzarella -salaatti paahdetun paprikan ja rapeiden polenta-krutonkien kanssa (Sisältää: M, L)

Lämmitysohje Voit tarjoilla annoksen kylmänä suoraan jääkaapista tai halutessasi lämmittää polenta-krutongit paistinpannulla tai uunissa keskilämmöllä.

1 thoughts on “Tarjoiluohjeet Milano-Karibia-Rooma

  1. Ralf Björkbom says:

    Milano . Murea hyvin maustettu liha maukas risotto. Kaikki maut kohdllaan. Karibia Kana erinomainen hyvä salaatti. Kiitos

Comments are closed.