Tarjoiluohjeet Milano-Kööpenhamina-Chengdu

1. Milano: Osso Bucco – Tomaattikastikkeessa haudutettua vasikan potkaa ja polentaa (Se, M, KM, Su)

Lämmitysohje: Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

2. Kööpenhamina: Paahdettua kukkakaalia, seesamijugurttia ja juures salaattia (SS, M, L, Se, SS, V)

Lämmitysohje: Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Lisää seesamijugurtti annoksen päälle tarjoiltaessa.

3. Chengdu: Chili vuorelta metsästettyä kanaa – paahdettujen chilien kanssa wokattua kanaa, raikas kurkkusalaatti ja riisiä (Ä, KM, G, SP)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä – tässä tapauksessa suosittelen että lämmität Kanawokin ja riisin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *