Milano: Osso Bucco – Tomaattikastikkeessa haudutettua vasikan potkaa ja polentaa (Se, M, KM, Su)
Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Toscana: Gnocchi-sienipaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (G, M, L, KM, S)
Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.
Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.
Hokkaido: Ramen keitto – Grillattua possua, siitakesieniä ja nuudeleita herkullisessa miso-liemessä (Po, G, KM, SP)
Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa.
Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.