Milano: Osso Bucco – Tomaattikastikkeessa haudutettua vasikan potkaa ja polentaa (Se, M, KM, Su)
Lämmitysohje: Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Toscana: Gnocchi-sienipaistos, lehtikaalia, parmesan juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikaa, pinjansiemeniä ja rucola-aiolia (G, M, L, KM, S)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Rucola-aioli kylmänä.
Hokkaido: Ramen keitto – Grillattua possua, siitakesieniä ja nuudeleita herkullisessa miso-liemessä (Po, G, KM, SP)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.