Tarjoiluohjeet Mykonos-Alassio-Limassol

Mykonos: Kreikkalaista maustekanaa – teessä ja hunajassa marinoitua kanaa, paistettua perunaa ja jugurtti tillikastiketta (M)

Lämmitysohjeet Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä tai uunissa (160C) laakeassa uunivuoassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile jugurttikastike erikseen  kylmänä.

Alassio: Peche alla Ligure – Tomaatin, perunakuutioiden, kapriksen ja oliivien kanssa haudutettuja kampelafileitä (K, P, M, L)

Lämmitysohje

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Limassol: Pitkään haudutettu kyproslainen kasvispata, yrttibulguria ja grillattua halloumia (G, V, M, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *