Tarjoiluohjeet New Orleans-Ateena-Loiren Laakso

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet New Orleans-Ateena-Loiren Laakso

Ateria 1 – New Orleans: Kana-Jambalaya – Mehukas paistos maustetusta kanasta, riisistä ja kasviksista. Cajun-aiolia (G, M)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Cajun-aioli erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Ateena: Grillattua lohta, lämmintä munakoiso-couscous salaattia ja tzatzikia (L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä keskilämmöllä, jolloin suosittelen että lämmität kalan ja couscous salaatin erillisillä pannuilla. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tzatziki erikseen kylmänä.

Ateria 3 – Loiren Laakso: Creme Ninon – Ranskalainen hernekeitto kesän tuoreista herneistä ja manteli-siemengranolaa (G, M, Ve, Sisältää mantelia)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös liedellä kattilassa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ripottele manteli-siemengranola lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *