Tarjoilu- ja lämmitysohjeet New Orleans-Firenze-Marseille
Ateria 1 – New Orleans: Kana-Jambalaya – Mehukas paistos maustetusta kanasta, riisistä ja kasviksista. Cajun-aiolia (KM, S)
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.
Tarjoile Cajun-aioli erikseen kylmänä.
Ateria 2 – Hongkong: Miso-paistettua kurpitsaa quinoa-lehtikaalikulho ja hasselpähkinäkastiketta (Sisältää: SP, P, SS)
Lämmitysohje
Tarjoile ateria kylmänä tai voit lämmittää halutessasi hiukan mikrossa.
Ateria 3 – Sisilia: Caponata di Pesce – Uunissa haudutettua kummeliturskaa ja sisilialaista munakoiso pataa
Lämmitysohje
Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.