Tarjoiluohjeet New Orleans-Hong Kong-Sisilia

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet New Orleans-Firenze-Marseille

Ateria 1 – New Orleans: Kana-Jambalaya – Mehukas paistos maustetusta kanasta, riisistä ja kasviksista. Cajun-aiolia (KM, S)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile Cajun-aioli erikseen kylmänä. 

Ateria 2 – Hongkong:  Miso-paistettua kurpitsaa  quinoa-lehtikaalikulho ja hasselpähkinäkastiketta (Sisältää: SP, P, SS)

Lämmitysohje

Tarjoile ateria kylmänä tai voit lämmittää halutessasi hiukan mikrossa.

Ateria 3 – Sisilia: Caponata di Pesce – Uunissa haudutettua kummeliturskaa ja sisilialaista munakoiso pataa

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Lusikoi rouille lämpimän keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

VARAA SEURAAVA MATKA >>