Tarjoiluohjeet Oslo-Koh Samui-Jaipur

Tarjoilu- ja lämmitysohjeet Oslo-Koh Samui-Jaipur

Ateria 1 – Oslo: Haudutettua lohta, kevään kasviksia ja tilli-majoneesi (G, M, K)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile tilli-majoneesi erikseen kylmänä.

Ateria 2 – Koh Samui: Samettinen thai red curry-porkkanakeitto kookoksella (G, M, Ve)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa tai liedellä sopivan kokoisessa kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Ateria 3 – Jaipur: Butter Chicken – Riisi ja paahdettua kukkakaalia jugurttikastikkeessa (G, L)

Lämmitysohje

Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lämmität curryn paistinpannussa ja riisin erillisessä kattilassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kukkakaalit erikseen kylmänä.

Varaa nyt seuraava Makumatka koodilla OSLO-5, jos hankit kahden hengen matkan ja koodilla OSLO-3, jos matkustat soolona. Alennukset tietystikin 5€ TAI 3 €. Koodi on voimassa 6.5.2020 saakka.

VARAA SEURAAVA MATKA >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *