Tarjoiluohjeet Oslo-Lontoo-Chianti

Oslo: Friteerattuja rapukakkuja, mausteista kermaviiliä ja mummon kurkkuja (Sisältää: K, Ä, M)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kermaviilikastike ja sitruuna erikseen kylmänä.

Lontoo: Paahtopaistia, hunajapaahdettuja juureksia ja sinappikastiketta (Sisältää: M, S, KM, Se)

Tarjoiluohje: Lämmitä liha paistinpannulla tai uunissa keskilämmöllä (160C n. 8-15min) ja anna sen vetäytyä hetki ennen viipalointia. Juurekset voit lämmittä mikrossa keskilämmöllä. Lihan voi myös tarjota kylmänä ja viipaloida ohuesti.

Chianti: Metsäsieni risotto – Sesongin sienillä ja Parmesan juustolla rikastettua risottoa (Sisältää: M, KM, Su, V)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *