Tarjoiluohjeet Oslo-Milano-Chianti

Oslo: Friteerattuja rapukakkuja, mausteista kermaviiliä ja mummon kurkkuja (Sisältää: K, Ä, M)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Tarjoile kermaviilikastike ja sitruuna erikseen kylmänä.

Milano: Osso Bucco – Tomaattikastikkeessa haudutettua vasikan potkaa ja polentaa (Se, M, KM, Su)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös keskilämmöllä uunissa sopivassa astiassa. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Chianti: Kanttarellirisotto – Sesongin sienillä ja Parmesan juustolla rikastettua risottoa (Sisältää: M, KM, Su, V)

Lämmitysohje Parhaiten annoksen lämmität mikrossa keskiteholla suoraan toimitusastiassa. Halutessasi voit lämmittää annoksen myös paistinpannussa keskilämmöllä. Huom, toimitusastia ei ole uunin kestävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.